SpilKakuro.dk
 - Online Kakuro spil
 

Menu
Forside
Menu
Spil Kakuro
Menu
Spil Sudoku
Menu
Print Kakuro
Menu
Kakuro Bøger
Menu
Kakuro Links

 
  
    
Kakuro Spil
Kakuro er en slags krydsogtværs, ikke med ord, men med tal, som skal lægges sammen for at give et bestemt resultat. Resultatet står allerede i opgaven. Du skal blot finde ud af, hvilke tal mellem 1 og 9, du skal lægge sammen for at få resultatet.Klik på følgende links for at starte kakuro spillet:

Meget nem kakuro
Nem kakuro
Medium kakuro
Svær kakuro

 

Talnørderi: Derfor har Kakuro-spillere en fordel, når det kommer til sports betting
Det lyder måske mærkeligt, at der skulle være en sammenhæng mellem kakuro og sports betting, men ikke desto mindre har folk med flair for dette tal-spil en større chance for at få succes med sports betting end andre personer. Er du dygtig til tal, men kender intet eller kun lidt til eksempelvis fodbold?

Hvis svaret er ja, så har du gode muligheder for at for at opnå succes med sports betting. I bund og grund handler sports betting nemlig om sandsynlighedsregning - evnen til at vurdere sandsynligheden for at hold A besejrer hold B, og kan du gøre det bedre end bookmakerne, så vil du være i stand til at tjene penge på sports betting. Er du dygtig til spillet kakuro, så har du sandsynligvis flair for tal, og så har du taget det første store skridt i kampen mod bookmakerne.

Lad os tage et eksempel: Brøndby spiller på Brøndby Stadion mod FC København, og en hjemmesejr giver odds 2.50. Flere eksperter har analyseret kampen, og vurderet, at chancen for Brøndby-sejr er 50 procent. Vil du spille på Brøndby-sejr?
Talnørden vil straks sige ja, for hvis Brøndby vinder halvdelen af gangene, og man får 250,- tilbage for en spillet 100-krone, så kræver det ikke mange udregninger for at finde frem til værdien i det spil. Men hvad nu hvis oddset var 1,90 på Brøndby-sejr?
Ville det så stadig være en god forretning?
Nej det ville det ikke, for spillet ville kun gå hjem hver anden gang, og de gange Brøndby vandt, ville du kun få 190,- igen for en spillet 100-krone. Ovennævnte eksempler er simplificerede, men personer med flair for tal har altså en fordel, fordi de relativt nemt kan identificere om et odds indeholder værdi eller ej, og derfor er kakuro-spillere bedre stillet end ikke-talnørder. Et andet eksempel kan vi tage i kampen mellem OB og AGF.

En sejr til OB udløser odds 2,20, men hvor mange procent vinderchance skal OB have for at der er værdi i det odds? Spilleren uden de matematiske evner vil ikke bruge mange minutter på tallene, men kakuro-spilleren er skarp, og tænker: Formlen for at regne ud, hvor meget et odds svarer til i procent er:
100 / odds
100 / 2,20 = 45,45%

Odds 2,20 svarer altså til at oddset har 45,45 procent chance for at gå hjem – ifølge bookmakerne. Hvis eksperterne vurderer, at chancen for OB-sejr er større end 45,45 procent, og eksperterne vel at mærke har ret, så vil man på den lange bane tjene penge på at spille på OB-sejr til odds 2,20. Ligeledes vil du en talnørd have større forståelse for hvorfor bankroll management er så vigtigt i sports betting, så har dy styr på din kakuro-rebus, så kan du måske også gøre dig i sports betting. Tjek flere odds forslag, fiduser og sportsnyheder på bet365’s nyhedsside.


Telefon nr.

 


 
Fakta om Kakuro
Ved første øjekast ser kakuro ud som en krydsords-opgave. Mens man i et krydsord skal finde et synonym til et ord gælder det om i kakuro at finde et tal. Spillet baserer sig mere på logik end matematiske evner og er mere drilsk end sudoku.
Kakuro stammer fra USA, og dukkede første gang op i et magasin i 60erne under navnet cross sums.